Returer

Nöjd Kund Garanti

Du kan inom 30 dagar och oavsett anledning lämna tillbaka alla produkter som du köpt på vår webbplats. Vi byter gärna ut din produkt eller återbetalar hela kostnaden för varan - beroende på vilket du föredrar. Inga ""restocking fees"". Du slipper frågor. Endast om värdet på din retur är lägre än 400 SEK, kommer vi att ta ut en avgift för frakt- och hanteringsavgift som uppgår till 69 SEK.

Hur avbeställer eller returnerar jag min beställning?

Om din beställning förbereds för expediering eller redan har skickats, ber vi dig att vänta tills artiklarna har levererats innan du begär en returleverans.

Vi kommer att återbetala beloppet eller ordna ett byte så länge som följande villkor har uppfyllts: - Skicka ett e-postmeddelande till customer.support@harman.com som innehåller ditt orderbekräftelsenummer med en kort förklaring till returen. Om du behöver hjälp kan du ringa vårt kundtjänstcenter på +46 850512632 - Din begäran sker inom 30 dagar efter avsändningsdatumet. - Varan återlämnas i samma skick som när den skickades, och att den mottas i originalemballaget och med alla tillbehör som: fjärrkontroll, kablar, antenner, anslutningar, fästen och bruksanvisningar.

När returen har godkänts av vår kundtjänst, kommer vi att tillhandahålla en fraktetikett så att du kan skicka tillbaka produkten utan kostnad för dig. Endast om värdet på din retur är lägre än 400 DKK, kommer vi att ta ut en avgift för frakt- och hanteringsavgift som uppgår till 59 DKK. Om du behöver hjälp kan du ringa vårt kundtjänstcenter på +46 850512632.

Får jag pengarna tillbaka om jag skickar tillbaka en vara?

Ja, om du skickar tillbaka varan inom 30 dagar efter den levererats får du pengarna tillbaka. Om värdet är mindre än 400 SEK får du betala en frakt- och expeditionsavgift på 69 SEK som automatiskt dras av från det återbetalade beloppet. Observera att varan som skickas tillbaka undersöks när den tas emot på vårt lager och om någonting saknas så kommer du att debiteras för det.

Hur får jag pengarna tillbaka när jag skickar tillbaka en vara?

Den inskickade varan undersöks när den tas emot på vårt lager. När allt är kontrollerat och godkänt överför vi pengarna till din bank. Om du köpte varan med kreditkort så krediterar Harman beloppet. Eventuell fraktkostnad (för varor värda mindre än 400 SEK) och andra kostnader (ersättning för om något saknas eller är skadat) dras automatiskt av från det återbetalade beloppet.