Vinn en storslagen helg med mat, konst och musik i Berlin

Vinn en storslagen helg med mat, konst och musik i Berlin
En symfoni för alla sinnen
Mat Paco Péréz
Musik Andra Day
Konst Martin Butler
Anmäl dig nu

Vinn en exklusiv resa

den 20 september 2019

Harman Kardon Suites är en unik tillställning för alla sinnen som anordnas på boutiquehotellet Das Stue i Berlin. Vinn biljetter och följ med oss dit! Vi står även för resa och logi.

Fyll i dina personuppgifter för att vara med och tävla

Din Suites-upplevelse

Musik

Intim livemusik framförd av Andra Day

Konst & design

En medryckande resa på alla plan, utformad av teaterregissören Martin Butler

Mat

Säsonganpassade smakprov i Michelinklass, skapade av stjärnkocken Paco Pérez

Upptäck Das Stue

Eventet anordnas på den före detta danska ambassaden som nu har förvandlats till boutiquehotellet Das Stue. Hotellet med 78 rum har en Michelinrestaurang, ett spa och flera lyxsviter.

"Das Stue" betyder vardagsrummet på danska, och hotellet lever upp till sitt namn. Det är hemtrevligt och mysigt, lyxigt och exklusivt, precis som ditt drömhem.

Läget är perfekt. Det ligger i den lummiga Tiergartenparken, nära shopping, konst och det bästa utelivet i östra och västra Berlin. Och det är helt och hållet vårt för en helg.

Vi presenterar kuratorn

ANDRA DAY

Sångerskan och låtskriverskan Andra Day kommer från San Diego i Kalifornien, och hennes debutalbum, Cheers to the Fall, släpptes 2015 och nådde som högst 48:a plats på den amerikanska topplistan Billboard 200. Albumet nominerades till bästa R&B-album vid 2016 års Grammy Awards, och huvudsingeln Rise Up nominerades till bästa R&B-framträdande.

Vi presenterar kuratorn

PACO PÉREZ

Paco Pérez hämtar inspiration från sin hembygd Katalonien. Den Michelinbelönade kocken blandar färska skaldjur med säsongens smaker. På Das Stues restaurang, Cinco, serveras hans avantgardistiska skapelser tillsammans med fler än 700 viner med skyddad ursprungsbeteckning.

Paco har gått i lära hos några av kockvärldens ikoner, som Michel Guèrard och Ferran Adrià. I hans smakprovsmenyer blandas oväntade dofter, smaker och konsistenser. En fest för alla sinnen.

Vinn en storslagen helg med mat, konst och musik i Berlin
En symfoni för alla sinnen
Anmäl dig nu Vinn en storslagen helg med mat, konst och musik i Berlin